sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Tanssii Tohtorin kanssa

Aikataulut ja suunnitelmat heittivät taas häränpyllyä, ja kaikki menikin viikonlopun osalta uusiksi melko lyhyessä ajassa. Minun piti hikoilla tanssisalissa tahkoamassa barokin kiemuroita ja ojennella sirosti nilkkoja, mutta päädyinkin yllättäen Tohtorin kanssa tanssiaisiin. Mitenkö tämä liittyy Tardiksen rakentamiseen? Ei varsinaisesti mitenkään, mutta palautin viikonlopun aikana mieleeni varmasti paljon enemmän kuin olisin oppinut barokkikurssilla.

Kaikkea ei tarvitse ottaa niin vakavasti. Rakkaista harrastuksista on tarkoitus nauttia. Etenkin tanssiaiset ovat viime aikoina aiheuttaneet lähinnä harmaita hiuksia, niuhotusta ja äreää mieltä, vaikka näiden aikamatkaamisen ja tanssin iloisten yhteensulautumien kuuluisi herättää innostuksen perhoset lepattamaan vatsassa. Nyt muistin taas, miksi rakastan harrastuksiani. Tohtori muistutti sopivasti, että välillä voi olla vähän wibblyä ja että se ei todellakaan ole välttämättä yhtään huono asia. 

Kyllä, tanssin Tohtorin kanssa halki vuosisatojen ja mielikuvitusmaailmojen. Italian renessanssin hovien Ballo del Fioresta saattoi vahingossa tulla Ballo della Banana, ja madame de Pompadourin bileiden pikkutunneilla ehkä tanssitun Le Pistolet'n seassa pistoolien sijaan seikkailivat äänimeisseli ja sankaribanaani. Ja kyllä, päädyin yllätyksekseni ketkuttamaan Macarenaa rokokoomekossa. Hulvaton ilta todellakin. Kiitokset kaikille osallisille ja etenkin E:lle tohtoroinnista. Companion kiittää tansseista, purkaa laukkunsa ja kaatuu sänkyyn kuorsaamaan väsyneenä mutta onnellisena. 

I could have daanced aaall niiight...!

"Have you met the French? My God they know how to party!"
"Always take a banana to a party, bananas are good."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti