sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Allons-y!

Kukapa ei haluaisi välillä nähdä Tardisin lohdullisesti loistavan nurkassa tai kuulla universumin kauneinta ja ehkä surullisinta ääntä? Ehkä joskus ottaa hieman lomaa arjesta, avata ovi ja astua sisään, matkata kohti seikkailuja? Minne vain ajassa ja avaruudessa! Niinpä. Koska Tohtorin tulemisista ja menemisistä ei voi koskaan olla varma ja toisaalta sitä odotellessa, että Tohtori parkkeeraisi parvekkeelle, on mukava pitää ajatukset notkeina vaikkapa rakentamalla oma Tardis-korvike.

Ajatus omasta Tardisista ryöpsähti Traconissa, kun Tracon 10:n teemaksi julistettiin aikamatkailu. Valot, äänet, keskikonsoli... Miten hämätä sisäpuoli tilavammaksi? Voiko tähän saada hauskoja toimintoja? Kauko-ohjaus? Äänentoisto? Koottavuus, kuljetettavuus, koko, paino, materiaalit? Kysymyksiä on paljon, mutta niin on intoakin. Onneksi tuttavapiirissä on myös paljon erilaista osaamista ja näpeistään näppärää väkeä, joilta saa tarvittaessa apua ja ideoita.

Tästä blogista on tarkoitus tulla päiväkirja tälle suuruudenhullulle projektille, jonka tavoitteena on seuraavan vuoden aikana lennättää nämä seikkailijat tähtiin. Lasit nenälle ja paperit pöllyämään suunnitelmista. Allons-y!

PS. Varoituksen sananen: blogiin saattaa eksyä myös aiheeseen liittyviä, varsin eläväisiä unia sekä muita kuulumisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti